Haluaisin tuoda niin paljon asioita julki mutta en tiedä mistä aloittaisin, ehkä voisin kuitenkin ensimmäisenä kirjoittaa ja kertoa siitä minkälaista arkea meillä pyöritettiin 90 - luvulla kun olin kotiäitinä, eihän se tietenkään mitenkään ihmeellistä ollut mutta silti aivan toisenlaista jos vertaa nykyhetkeen.

Olin tuolloin hirveän tarkka siitä että koti siivottiin perjantaisin, ruoka oli aina tuoreena pöydässä kun mieheni tuli töistä ja että meillä oli puhdasta vaatetta päälle pantavaksi ja muutoinkin nautin hirveästi pienistäkin ilonaiheista kuten kukista, leipomisesta jne...,kukkia meillä oli hirveästi joita muistin kastella säännöllisesti ja kuinka mukavaa se oli aina lapsen kanssa leipoa kuivakakkuja, jouluisin torttuja & pipareita ja joskus myös makeaakin, myös pesukone pyöri joka päivä.

Mutta minkälainen arki meillä onkaan nyt, 20 vuotta myöhemmin ?

Meillä ei ole pahemmin kukkia enää, ainoastaan yksi joulukaktus eikä leipominenkaan tuo enää sitä iloa kuten ennen ja muutenkin siivoukset ja pyykin pesut ovat jääneet vähemmälle.
Toki meillä on myös nykyisin puhdasta päälle pantavaa ja kotikin on vielä semmoinen että mahtuu kulkemaan pikkupölyn keskellä.

Mutta näin tämä elämä voi muuttaa ihmistä ja arjen tilanteita jos elämässä tapahtuu semmosia asioita jonka vuoksi sitä menettää mielenkiintonsa kaikkeen mikä on ennen ollut mukavaa ja tärkeää.